Om oss

Generelt:

JOIKINORGE.no er utelukkende et underholdningsnettsted, og må ikke oppfattes som en seriøs nyhetsformidler.

Her kan du lese morsomme og underholdende artikler som er laget kun for å spre glede og godt humør. Vi gjør oppmerksom på at deler av innholdet i noen tilfeller kan være satirisk og ironisk vinklet, og ikke alltid ha direkte rot i virkeligheten.

Mye av humoren vår tar utgangspunkt i Jodel, Instagram, Facebook og andre sosiale medie kanaler.

Personvern:

JOIKINORGE.no tar personvern seriøst, og du kan være helt trygg når du besøker denne nettsiden.

Alle midler er tatt i bruk for å sikre tillatelsen fra den opprinnelige rettighetshaveren av viste bilder. Det er situasjoner der informasjonen om  opphavsrett for bildet ikke er kjent, for eksempel i tilfeller med bilder mottatt/funnet gjennom anonyme kilder/nettsteder. Hvis du av en eller annen grunn vil at vi skal fjerne eller rette opp i et bilde, kan du kontakte oss her. Vi vil straks oppfylle dine forespørsler. Vi oppfordrer deg også til å kontakte oss med informasjon om originale kilder, hvis det ikke er nevnt på nettstedet.

Cookies:

JOIKINORGE.no bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google, Inc.

Google Analytics analyserer hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen generert om din bruk (inkludert din IP-adresse) blir overført til og lagret av Google. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar, men kan gi et grovt innblikk i nettsidens besøkende når det gjelder om alder, kjønn, by og antall sider besøkt, med mer.

Google kan også overføre denne informasjonen til en tredjepart hvor det kreves av loven, eller hvor slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Vi bruker cookies/informasjonskapsler, gjennom Google Analytics, for å identifisere unike nettlesere som besøker oss og spore bruken gjennom vårt nettsted.